Företag
Omsorgsfullt utvalda massagefåtöljer till arbetsplatser 
och hemmabruk
Hyr massagefåtölj som friskvård till arbetsplatsen! Enkelt, billigt och tryggt med en garanti att alltid ha en fräsch och fullt fungerande massagestol under hyrestiden. Klicka nedan för att komma vidare till vår företagssida.
Privat
Massagekuddar, massagedynor och andra massageprodukter för enkel och billig massage hemma.
Gör din livs investering och köp en massagefåtölj hem. Eller börja med en mindre massageprodukt. Vi har alltid något för dig. Klicka här för att komma vidare till vår webbutik!

Massagefåtölj till jobbet eller hemmet?

Det är med stolthet vi kan konstatera att vi funnits i branschen i 20 år och att vi har haft förtroendet att få leverera högklassiga massagefåtöljer och massageprodukter som skapat mycket välbefinnande hos våra kunder. Nu vill vi ta nästa steg i vår tillväxtresa och vitaliserar vårt varumärke och blir tydligare mot dig som kund. Därför byter vi nu ut vår logotype till en tydligare och modernare design. Vi hoppas att du ska gilla den. Vår e-handel med webbsidorna massagestolar.se (länk) och massageprodukter.se (länk) får nu också egna identiteter med egna logotyper så att du tydligt ska se att du har hamnat på det du söker. Du känner alltid igen att du har hamnat hos Santé genom vår gemensamma symbol så att du kan känna att du handlar av en trygg och pålitlig leverantör.
SANTÉ SWEDEN AB
Huvudkontor och utställning
Salamandervägen 9 
702 36 ÖREBRO
Växel: 020-27 27 20
E-post: info@santesweden.se
SANTÉ SWEDEN AB
Hem
Om oss / Kontakt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram