Om oss

Sedan 2003 har vi haft förtroendet att leverera massagefåtöljer till företag, organisationer och privatpersoner. Vi företräder världens främsta varumärken och ledande tillverkare i branschen. Vi har även utökat vårt sortiment med massageprodukter som massagekuddar, massagedynor mm. från Casada, Tyskland.
Våra ledstjärnor är närvaro och trygghet för våra kunder. Därför har vi satsat på tydliga och överskådliga webbsidor, där ni enkelt kan hitta den produkt som passar er bäst.
När du hyr eller köper en massagefåtölj av oss kan du vara trygg med att du alltid får bästa tänkbara kvalitet, bästa pris, garanti och service.
Kom till oss och prova massagefåtöljer och andra härliga massageprodukter.
Vi tycker också att det är viktigt att man ska kunna prova den produkt man söker innan beslut fattas. Därför har vi satsat på showroom i Örebro dit ni kan komma och prova. Vi tar emot efter tidsbokning per telefon. Ring oss på 020-27 27 20 för att boka en tid.
Välkomna att kontakta oss!

Företagsuppgifter

Santé Sweden AB
Organisationsnummer: 556646-7154
Besöksadress: Salamandervägen 9
Postadress: 702 36 Örebro

Växel: 020-27 27 20
E-post: info@santesweden.se
Internet

SANTÉ SWEDEN AB
Huvudkontor och utställning
Salamandervägen 9 
702 36 ÖREBRO
Växel: 020-27 27 20
E-post: info@santesweden.se
SANTÉ SWEDEN AB
Hem
Om oss / Kontakt
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram